Dekor & Dekaler

Dekaler, Bildekor, Klistermärken

Följ oss!

Dekaler & Klistermärken


Om du vill beställa klistermärken med tryck - så har du kommit så rätt man kan komma. Ingen beställning är för stor eller för liten för oss. Prova gärna att jämföra våra priser, så kommer du inse att vi har otroligt prisvärda klistermärken & dekaler.


Vi tillverkar i princip alla sorters dekaler. Stora printade, laminerade fordonsdekorer, reklamdekaler, stickers som giveaway's, dekaler för industriellt bruk med kraftigare adhesiv och laminat som skall hålla länge i tuffa miljöer.


Vi kan konturskära era dekaler i valfria former, ni kan få dem i en massa olika material, matt, blank, transparent m.m.


Eftersom vi tillverkar våra dekaler helt digitalt på uv-rullprintrar så är våra levaranstider korta. Vi stoppar in ert jobb med era specifikationer i kön så körs de ut när deras tur kommer, det är som nemas problemas.


Naturligtvis hjälper vi er med originalframställning / design av era dekaler om ni önskar. Vi har flera duktiga grafiker med många års erfarenhet i firman som bara väntar på att få hjälpa er med en unik, snygg, synlig layout av er dekor / dekaler.


Vi har valt att göra hela kedjan så enkel som möjligt, för våra kunders skull. Ingen krånglig online dekalautomat som kommer kräva 300kr extra för korrigering av tryckfil här inte.


Ni mailar oss era önskemål...En av oss svarar, och ni får ett fast pris samt korrektur att titta på innan tillverkning sker. Enkelt, Tryggt & Trevligt.


Här kontaktar ni oss enklast: doroteaaktuellt@gmail.com


Nedan kan ni se några filmer från vår produktion.

Copyright @ All Rights Reserved

Välkomna ni med :-)


kontakta oss här: doroteaaktuellt@gmail.com