Bildekor

Bildekor, Dekaler & Klistermärken

 

Behöver ni en dekor på firmabilen som kan marknadsföra ert företag. En kostnadseffektiv reklam!

Då kan vi hjälpa er utan att det kostar skjortan. Vi skär eller trycker ut din logga till bilen, billigare än du tror.

Montera själv och få ner dina kostnader för en billig fordonsdekor som reklam för er verksamhet!


Har ni er egen logo så sänd den till oss, har ni ingen så hjälper vi er. Att köpa fordonsdekor av oss ska vara enkelt, trevligt & prisvärt.

God service och snabba leveranser får ni på köpet.

Loggor och annan dekor går att få i 4-färgstryck, de trycks / printas och om det ska sitta  i en utsatt miljö, som tex på en bil, lamineras den med ett skyddande UV-skyddande laminat för bästa hållbarhet i tuffa miljöer.

I och med att man kan printa (trycka) 4-färg går det lätt att få fram olika färgnyanser, toningar och skiftningar på er fordonsdekor.


Här nedan kan ni se några av våra arbeten, som referens eller inspiration.

Vi använder alltid kvalitetsvinyl till våra fordonsdekorer och klistermärken. Det betyder att all vinyl och laminat är uv-beständigt och håller utomhus i många år. Vi har även valt att andvända vinyl med vattentåligt klister, med det så kan kunden själv montera dekalsatser enkelt med vatten och lite diskmedel.

Alla våra produkter såsom banderoller och dekaler trycks med ett eco-solvent bläck som värms in i materialet och skapar hållbara produkter med hög finish.

Behöver ni hjälp med en fordonsdekor, er logotype på firmabilen. Vi hjälper er gärna. Enkelt, prisvärt och trevligt. Välkomna

Bildekaler på er firmabil - företagsbil

Bildekaler är en perfekt lösning för att få företaget att synas och för att uppmärksamma era tjänster eller produkter. Med fordonsdekor marknadsför du ditt företag 24 timmar om dygnet, året runt. Du skapar ett förtroende för befintliga kunderna och det kan även leda till nya. Vi på Dorotea-aktuellt AB erbjuder er högkvalitativa lösningar för snygg och enkel marknadsföring. Kontakta oss om du vill veta vad vi kan hjälpa dig med.


Vi har lång erfarenhet inom dekor och har kunskapen som krävs för ett bra resultat. Hör med oss nästa gång du vill exponera ett budskap, en snygg dekor eller ditt företags logotyp på era bilar. Vi kan också hjälpa till med en snygg design av din bil- eller fordonsdekor.


Vi tillverkar allt under ett tak i vårt tryckeri i Dorotea - Hoting. Våra trycksaker produceras digitalt och vi kan leverera både små och medelstora ordrar till bra priser.

Behöver ni hjälp med design av era trycksaker så hjälper vi er med det innan vi trycker och levererar.

Vare sig det gäller en fordonsdekor eller profilkläder så ordnar vi allt om ni önskar, tryckoriginal / layout, produktion och montering.


Vi datorskär eller trycker er dekor till bilen i valfri färg / toning så att ni själv kan montera er fordonsdekor på bilen.

Kontakta oss för pris för er dekor i en eller fler färger.
Tack vare vårt egna tryckeri och inköp av mycket material samtidigt kan vi hålla ett billigt pris och väldigt snabba leverantider. 

 

Av oss skall det vara prisvärt, enkelt och trevligt att handla

Vi hjälper er med klistermärken till bilen.

 

//Victoria & Robban